DOMOV | VPIS | CENIK | POMOČ | O PORTALU | POVEZAVE
Wednesday, 24. July 2024
 

 
1. ISKANJE
IŠCETE LAHKO NA VEČ NAČINOV OPISANIH SPODAJ.

SPLOŠNO ISKANJE
ZA SPLOŠNO ISKANJE UPORABLJATE OKENCE ISKANJE, V KATEREGA VPIŠETE PODJETJE ALI IZDELEK/STORITEV KATEREGA IŠČETE.

ZAHTEVNEJŠE ISKANJE
ZANJ KLIKNITE NA NAPIS "ZAHTEVNEJŠE ISKANJE", KI SE NAHAJA POD OKENCEM SPLOŠNEGA ISKANJA. TAM DOLOČITE PARAMETRE PO KATERIH ŽELITE ISKATI.

ISKANJE S POMOČJO ŠIFRANTA DEJAVNOSTI
NAHAJA SE NA LEVEM ROBU STRANI. TAM IZBERITE RUBRIKO PO KATERI ŽELITE ISKATI. PO KLIKU NANJO SE VAM POD NJO ODPREJO PODRUBRIKE IZ KATERE IZBERITE NAJUSTREZNEJŠO. ZA NATANČNEJŠI IZPIS SI POMAGAJTE ŠE Z DRŽAVAMI IN DEJAVNOSTMI (STORITVE, PRODAJA,...), KI SE NAHAJATA NA SPODNJEM ROBU GLAVE.

2. NAPISI V SIVEM ROBU ZGORAJ

DOMOV
TIPKA ZA SKOK NA ZAČETNO STRAN WWW.NAVTIK.INFO. NA ZAČETNO STRAN VAS VRNE TUDI KLIK NA LOGO NAVTIK.INFO.

VPIS
TIPKA ZA VPIS NOVIH PODJETIJ V REGISTER WWW.NAVTIK.INFO. VPIŠEJO SE LAHKO VSE PRAVNE OSEBE, PODJETJA IN VSI, KI SE UKVARJAJO S KATEROKOLI GOSPODARSKO, ŠPORTNO, KULTURNO IN DRUŠTVENO DEJAVNOSTJO .

CENIK
STRAN Z TRENUTNO VELJAVNIMI CENAMI STORITEV NAVTIK.INFO.

POMOČ
TIPKA ZA SKOK NA POMOČ UPORABNIKOM SPLETNE STRANI WWW.NAVTIK.INFO. NA TEJ STRANI SE NAHAJATE SEDAJ.

O PORTALU
TIPKA ZA SKOK NA OPIS PORTALA (LASTNIKA IN UPRAVITELJA SPLETNIH STRANI WWW.NAVTIK.INFO).


POVEZAVE

SKOK NA STRAN Z DRUGIMI KORISTNIMI STRANMI V SPLETU.


3. POMOČ ZA REGISTRIRANE UPORABNIKE (VPISANE ČLANE)

NAHAJA SE NA ADMINISTRATIVNIH STRANEH. DO NJE DOSTOPAMO Z ADMINISTRATIVNE STRANI SVOJEGA PODJETJA (V SIVEM ROBU ZGORAJ SE NA STRANI VAŠEGA PODJETJA POJAVI NAPIS ADMINISTRACIJA) Z UPORABO UPORABNIŠKEGA IMENA IN GESLA (DOLOČITE SI JU OB VPISU V WWW.NAVTIK.INFO).

4. NAROČANJE IZDELKOV/STORITEV

INFORMACIJE ALI NAROČANJE IZDELKOV/STORITEV (ODVISNO ALI PODJETJE PRODAJA IZDELKE, ALI SAMO NUDI INFORMACIJE O NJIH. TO VIDIMO NA LEVI ZGORAJ NJIHOVEGA SEZNAMA KJER PIŠE, DA IZDELKE/STORITVE PRODAJAJO PREKO INTERNETA ALI NUDIJO LE INFORMACIJE O NJIH). TO NAREDIMO TAKO, DA NA LEVI STRANI SEZNAMA IZDELKOV/STORITEV V MALIH OKENCIH KLIKNEMO NA OKENCE IN SE V NJEM POJAVI KLJUKICA, KAR POMENI, DA SE NAM BO KASNEJE TA IZDELEK/STORITEV IZPISAL NA NAŠEM SEZNAMU. KO SMO ODKLJUKALI VSE IZDELKE/STORITVE, KI NAS ZANIMAJO PRITISNEMO NA GUMB POTRDI, KI SE NAHAJA LEVO ZGORAJ OB SEZNAMUI. ODPRE SE NAM NOVA STRAN NAROČANJE DODATNIH INFORMACIJ O IZDELKIH/STORITVAH, NA KATERI IZBIRAMO MED DVEMA NAČINOMA ZA POŠILJANJE VAŠEGA SEZNAMA:

-PO ELEKTRONSKI POŠTI (E-MAILU)
ZA TA NAČIN PRITISNEMO GUMB POTRDI POD NAPISOM PO ELEKTRONSKI POŠTI, ODPRE SE VAM STRAN ZA VPIS ELEKTRONSKE POŠTE/E-MAIL, V KATEREM SE VAM IZPIŠE VAŠ SEZNAM ŽELJENIH IZDELKOV/STORITEV, KJER LAHKO DOPIŠETE KAKŠNE VRSTE INFORMACIJ O IZDELKIH/STORITVAH ŽELITE. KO STE TO NAREDILI POŠLJITE E-MAIL NASLOVNIKU.

-PO NAVADNI POŠTI

ZA TA NAČIN VPIŠITE V OKENCE NA DESNI STRANI SVOJE IME IN NASLOV, NAKAR KLIKNITE GUMB POTRDI. ODPRE SE VAM NOVO OKNO V KATEREM SE VAM IZPIŠE: VAŠ NASLOV, NASLOV PODJETJA PRI KATEREM POIZVEDUJETE IN VAŠ SEZNAM IZBRANIH IZDELKOV/STORITEV, KJER LAHKO DOPIŠETE KAKŠNE INFORMACIJE ŽELITE PREJETI. KO STE TO NAREDILI NATISNITE DOKUMENT IN GA POŠLJITE PO POŠTI.