SAILING POINT - SPECIALIZIRANA NAVTIČNA TRGOVINA  Navtik.info
ČEVLJI SEBAGO
  “SEBAGO – SIMBOL UDOBJA”
   
WWW naslov:www.sebago.com
  
    ČEVLJI BLAGOVNE ZNAMKE SEBAGO SO PRAV GOTOVO EN OD ARTIKLOV, KI DEFINITIVNO SPADA V NAVTIČNO TRGOVINO, KAKRŠNA JE SAILING POINT. PO LANSKI USPEŠNI PRODAJI V POLETNIH MESECIH, SE S PRVIM POMLADNIM MESECEM SEBAGO PONOVNO PRIDRUŽUJE PONUDBI TE SPECIALIZIRANE TRGOVINE IN BO ODSLEJ (P)OSTAL 12-MESEČNI PRODAJNI ARTIKEL, SAJ NUDI TUDI JESENSKO/ZIMSKE MODELE.
TA AMERIŠKA BLAGOVNA ZNAMKA, KI PREDSTAVLJA DEL NAVTIČNE OBUTVENE ZGODOVINE IN KULTURE, JE V ZADNJIH LETIH VSE BOLJ POPULAREN TUDI IZVEN JADRALNIH KROGOV, MED DRUGIM TUDI ZARADI SVOJEVRSTNE UDOBNOSTI, ELEGANTNO/ŠPORTNIH MODELOV TER NENAZADNJE TUDI CENE.
POPULARNI MOŠKI ČEVELJ BECKET JE NAMREČ V TRGOVINI SAILING POINT NA VOLJO ZA 24.990 SIT (Z DDV), PRAV TAKO KOT ŽENSKI MODEL - SOLEIL.
“TRGOVINA SAILING POINT JE SICER ZELO DOBRO ZALOŽENA S TEHNIČNO OBUTVIJO, VENDAR NAM JE NA TEM PODROČJU MANJKAL “OBALNI” ČEVELJ, KI BI USTREZAL KVALITETNI PONUDBI NAŠE TRGOVINE. ZADOVOLJNI SMO, DA JE TO SEBAGO, ZA KATEREGA LAHKO REČEMO, DA JE ČEVELJ, KI MU NI PARA,” JE POVEDAL VODJA TRGOVINE, TOMAŽ ČOPI.