SAILING POINT - SPECIALIZIRANA NAVTIČNA TRGOVINA  Navtik.info
OBLAČILA SLAM
  “SLAM – KONČNO TUDI BESEDA ŽENSKAM !”
   
WWW naslov:www.slam.it
  
    POLEG ČEVLJEV SEBAGO, KI SO POPESTRILI PONUDBO TRGOVINE SAILING POINT V PRVEM POMLADNEM MESECU, SO V EDINI SPECIALIZIRANI JADRALNI TRGOVINI NA OBALI PONUDBO DOPOLNILI Z ŽENSKO KOLEKCIJO OBLAČIL SLAM. TA SICER ZNANA, VENDAR RELATIVNO MLADA (OD 1979) ITALIJANSKA BLAGOVNA ZNAMKA JE V ZADNJIH LETIH NEKOLIKO IZGUBILA STIK S SLOVENSKIM TRŽIŠČEM, VENDAR SO SE V SP ODLOČILI, DA PONUDIJO, V JADRALNEM SVETU NEKOLIKO ZANEMARJENEMU NEŽNEJŠEMU SPOLU, “MOŽNOST MAŠČEVANJA”. DEJSTVO JE, DA SO MOŠKI ZA RAZLIKO OD “VSAKDANJEGA ŽIVLJENJA” PRI ZAPRAVLJIVOSTI, KI SE TIČE JADRNICE IN JADRANJA, DALEČ PRED ŽENSKAMI.
“OD SEDAJ LAHKO SPREMLJEVALKE NAŠIH MOŠKIH STRANK ENAKOVREDNO SODELUJEJO PRI OBISKU IN NAKUPIH IZ NAŠE PONUDBE. DEJSTVO JE, DA NA ŽALOST DO SEDAJ NISMO IMELI POSEBNO PESTRE IZBIRE (RAZEN TEHNIČNIH OBLAČIL SEVEDA), VENDAR SEDAJ Z VESELJEM PREDSTAVLJAMO TUDI ŽENSKO KOLEKCIJO, KI JO BOMO V PRIHODNJE ŠE NADGRAJEVALI, SAJ IMA SLAM V SVOJI PONUDBI IZREDNO ZANIMIVE IN CENOVNO ZELO UGODNE ARTIKLE,” JE POVEDAL TOMAŽ ČOPI, VODJA TRGOVINE SAILING POINT.

SLAM-OV “TESTIMONIAL” JE PRED KRATKIM POSTAL RUSSELL COUTTS, JADRALCEM VSEM DOBRO ZNANO IME, KI BO ZARADI SKUPNEGA PROJEKTA Z ANDREJEM JUSTINOM, KOT KAŽE, VEČKRAT GOST PORTOROŽA IN ZATO LAHKO OBISKOVALCI SAILING POINTA TER KUPCI OBLAČIL SLAM TUDI PRIČAKUJEJO KAKŠNO PRESENEČENJE…