SAILING POINT - SPECIALIZIRANA NAVTIČNA TRGOVINA  Navtik.info
TACKTICK
  VRHUNSKI NAVTIČNI INŠTRUMENTI Z BREZŽIČNO POVEZAVO
   
WWW naslov:www.tacktick.com
  
             FLOTA DESETIH JADRNIC ELAN 340 Z INŠTRUMENTI TACKTICK !

TACKTICK, NAVIGACIJSKI INŠTRUMENTI PRIHODNOSTI, KI JIH IZDELUJE ISTOIMENSKO PODJETJE, SO V ZADNJIH LETIH EN IZMED NAJVEČKRAT NAGRAJENIH IZDELKOV ZA INOVATIVNOST V NAVTIČNI INDUSTRIJI !
DELOVANJE V »WIRELESS« SISTEMU JIH ŠE VEDNO UVRŠČA MED EDINSTVENE NA TEM PODROČJU, SAJ NIHČE DRUG V TEM SEKTORJU NI ŠE OSVOJIL OZ. NE UPORABLJA TE TEHNOLOGIJE. RELATIVNA »MLADOST« OZ. KRATKOTRAJNA PRISOTNOST NA TRGU V PRIMERJAVI S KONKURENTI, PA TACKTICKU NE DA ZASLUŽENE RAZPOZNAVNOSTI.
ZASTOPNIK ZA SLOVENIJO IN HRVAŠKO, PODJETJE SEAWAY TIM D.O.O. IZ PORTOROŽA, JE Z BURINOM YC, SICER URADNIM ZASTOPNIKOM ZA ELANOVE JADRNICE ZA SLOVENIJO TER UPRAVLJALCEM FLOTE DESETIH NOVIH JADRNIC ELAN 340, KI BODO NAMENJENE RAZNIM AKTIVNOSTIM TER CHARTERJU, SKLENILO DOGOVOR O OPREMLJANJU VSEH JADRNIC Z INSTRUMENTI TACKTICK.
FLOTA BO PREDSTAVLJENA NA REGATI V IZOLI, POTEM PA ODPLULA V BIOGRAD.

»ZADOVOLJNI SMO, DA NAM JE USPELO SKLENITI TA DOGOVOR, KI BO PO NAŠEM MNENJU PRIPOMOGEL K BOLJŠI PREPOZNAVNOSTI VSEH UGODNOSTI, KI JIH NUDIJO TACKTICK INŠTRUMENTI, UPRAVLJALCU FLOTE PA PRIVARČEVAL ČAS, TEŽAVE IN SEVEDA - DENAR. BREZŽIČNA KOMUNIKACIJA JE LASTNOST, KI PREDVSEM NA SREDNJI ROK PRINESE PREDNOSTI IN NAS REŠUJE NEVŠEČNOSTI, SAJ SO VZROK ZA VEČINO OKVAR SISTEMA INŠTRUMENTOV NAJVEČKRAT RAVNO ŽIČNE POVEZAVE,« JE POVEDAL TONE PLEŠA, TEHNIČNI EKSPERT PRI ZASTOPNIKU ZA TACKTICK INŠTRUMENTE.

DODATNE INFORMACIJE LAHKO DOBITE PREKO ZASTOPNIKA OZ. POOBLAŠČENEGA PRODAJALCA - V TRGOVINI »SAILING POINT« V LUCIJI.